Tribün Kıbrıs




TAHKİM, FARUK ÇELER’İN CEZASINI ONADI



TAHKİM, FARUK ÇELER’İN CEZASINI ONADI
140 views
05 Haziran 2026 - 12:36

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Taşkent TSK futbolcusu Faruk Çeler ile ilgili kararını açıkladı.

Tahkim Kurulu’nun açıklaması şöyle:

“Tahkim Kurulu olarak TK – 34/2025-2026 sayılı başvuruyu incelemiş olup Hakem raporlarını inceleyip tetkik ve tezekkür etmiştir.

23/5/2026 tarihinde Ağırdağ Boğaz Ahmet Dayı Stadı’nda oynanan Dağyolu TSK – Taşkent TSK Digiturk Kıbrıs BTM 2. Lig 4. Grup müsabakasında Taşkent TSK futbolcusu Faruk Çeler, maçın 45. dakikasında attığı vuruşu gole çevrildikten sonra rakip takım tribünleri önünde gol sevincini kutlaması esnasında şortunu indirmesi neticesinde maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edilmiştir.

Tarafımıza yapılan itiraz ve sunulan yazılı savunmaya ek olarak iki adet fotoğraf görüntüsü sunulmakla birlikte olay anını görüp orta hakeme bildiren yardımcı hakemle de görüşülmüştür. Tarafımıza sunulan fotoğrafların bahsi geçen fiilin başında mı sonunda mı çekildiği belli olmadığı cihetle ve keza kamera görüntüsü gibi değerlendirilemeyeceği cihetle hakem ve gözlemci raporlarıyla bağlı olan kurulumuz yardımcı hakeminde tekrardan verdiği ifade doğrultusunda BTM kurulunun konu futbolcuya verdiği 3 maçlık men cezasına müdahalemizi gerektirecek bir olgu bulunmamaktadır. Bu cihetle yapılan başvuruyu oybirliği ile reddederiz.”

 

 






SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.