Tribün Kıbrıs


MACCABİ’YE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK


MACCABİ’YE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK
176 views
09 Ekim 2026 - 8:23

Maccabi Tel Aviv’in, Limasol’da Spiros Kiprianu Spor Merkezi’nde Euroleague’de oynayacağı maçlarla ilgili olarak Rum polis sendikası İSOTİTA’nın temsilcisi Nikos Loizidis, Sigma televizyonuna yaptığı açıklamada, karşılaşmaların güvenliği için daha önce görülmemiş sayıda polisin görevlendirilmesinin gerekebileceğini söyledi.

Güvenlik endişelerinin başında, İsrail temsilcisinin Türk takımları Anadolu Efes ve Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmalar da bulunuyor. Açıklanan takvime göre Maccabi Tel Aviv, 23 Aralık’ta Anadolu Efes’i, 1 Nisan 2027’de ise Fenerbahçe’yi Limasol’da ağırlayacak.

Güvenlik önlemleri yalnızca salonla sınırlı kalmayacak. Takımların konaklayacağı oteller, ulaşım güzergâhları ve çevre bölgelerde de polis görevlendirilmesi planlanıyor.

Karşılaşmaların Spiros Kiprianu Spor Merkezi’nde oynanması, ilk etapta yaklaşık 4.500 seyircinin alınması öngörülüyor. Rum polisi, her maçın güvenlik riskinin ayrı ayrı değerlendirileceğini, alınacak önlemlerin buna göre belirleneceğini açıkladı.

Maccabi Tel Aviv’in Limasol’daki ilk karşılaşmasının 22 Ekim’de Real Madrid’e karşı oynanması planlanıyor.

 







SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.