Halit DAĞ
Ülkemizin kadın drift pilotu olarak bilinen Ülkü Erçoban, 6 yıllık bir aranın ardından pistlere geri dönüyor.
2016 yılında motor sporları kariyerine başlayan Ülkü Erçoban, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Güney Kıbrıs’ta, Sırbistan’ta ve Türkiye’de drift yarışlarına katılarak başarılar elde ettikten sonra 2019 yılında RedBull Car Park Drift Türkiye Yarışı sonrasında kariyerine ara vermişti.
6 yıl aradan sonra yeniden pistlere dönecek olan Ülkü Erçoban, 3 – 9 Kasım tarihleri arasında NEU Event Park’ta düzenlenecek Drift NEU Motor Sporları Festivalinde direksiyon başına geçecek.
Ülkü Erçoban, NEU Event Park’ta yaptığı antrenmanlarla Drift NEU Motor Sporları Festivaline iddialı şekilde hazırlanıyor.
















HASKASAP VE DUANE MCKEEVER DEVLER ARENASINDA BÜYÜK FİNALDE YAN VERECEKLER
DRİFTTE 3. RANDEVU
BÜYÜK RALLİDE 20 EKİP START ALACAK
KARTİNGDE SEZON TAMAMLANDI
CARLOT BEZDIKIAN TEAM’DE HEDEF BİRİNCİLİK OLACAK


KARTİNGDE FİNAL GECESİ
KLASİKLER EVENT PARK’TA PİSTE ÇIKACAKLAR