Milli boksör Metin Turunç, İstanbul’da çıktığı maçta başarısına bir yenisini daha ekleyerek trakibini nakavtla mağlup etti
KKTC Milli Boksörü Metin Turunç İstanbul’da başarısına bir yenisini ekleyerek, antrenörü Dindar Gölçek ile adaya döndü.
İstanbul’da Cumartesi akşamı çıktığı müsabakayı rakibini nakavt ederek sonlandıran Metin Turunç, galibiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu. Avrupa şampiyonluğu kemere yolunda son 1 maçı kalan Metin Turunç, bu müsabaka sonrasında artık gözünü 8 Aralık’ta Ukrayna’da yapacağı maça çevirdi.
Adaya dönüşü sonrasında açıklama yapan Metin Turunç, keyifli ve dirençli bir mücadeleyi İstanbul’da iyi sonuçla geride bıraktığını söyledi. Bugünden itibaren artık bu maçın geride kaldığını ifade eden Metin, 8 Aralık’ta Ukrayna’da yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.















ALAGADİ’DE AQUATLON HEYECANI YAŞANDI
GÖNYELİ TENİSÇİSİ TOPRAK, AMERİKA’DA KOLEJ TENİSİNDE OYNAYACAK
ÇOCUKLAR MEHMETÇİK’TE DUATLON HEYECANI YAŞADILAR
ÇANAKKALELİ SATRANÇÇILAR DENİZLİ’DE HAMLE YAPIYORLAR
MEHMETÇİK’TE TAVLA’NIN ŞAMPİYONU SERHAN CECEL


TEKMELER, ERDEM OREL ANISINA ATILDI
GÖNYELİ KULÜP LOKÂLİNDE TADİLAT BAŞLATILDI