Tribün Kıbrıs



SFC 1461, Türkiyeli hakkını kullandı



SFC 1461, Türkiyeli hakkını kullandı
409 views
08 Aralık 2021 - 13:20

 

 

İktisat Bankası BTM Birinci Ligde mücadele edecek olan SFC 1461 İskele Trabzonspor transferlerle güçlenmeye devam ediyor.

Başkan Tayfun Köksal, antrenör Vural Köseoğlu’nun istekleri doğrultusunda Yeni Boğaziçi’nden Vural Köseoğlu’nun eski öğrencileri Elay, Nazmi ve Yunus’u takıma kazandırdıktan sonra Türkiyeli futbolcu kontenjanını da kullandı. Kulübün sponsoru SFC Group direktörü Rifat Berkel’in katkılarıyla Türkiyeli futbolcu Cankat Karakuş takıma transfer edildi.

Antalya bölgesi takımlarında forma giymiş olan Cankat Karakuş, takımla antrenmanlara katılırken, bordo mavilileri zorlu sezonda şampiyonluk hedefine taşımaya çalışacak.

 









SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.