Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) 2022 sezonuna başladı. Basel Holding’in ana sponsorluğunda bu sezon 3 şampiyona gerçekleştirecek olan kurum, sezonu eski rallicilerden, merhum Mehmet Alptürk anısına Aslanköy Ormanı’nda yapılacak ilk sprint rallisi ile açtı.
2022 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli ve Sprint Şampiyonası ilk yarışında 22 ekip yarışıyor. Yarış, Lefkoşa Fina Petrol İstasyonu önünden az önce start aldı. 11.00’den itibaren Aslanköy Ormanı’nda hazırlanan etabın 3 kez geçilmesinin ardından Haspolat Fina’da 14.00’de tamamlanacak.
Servis alanının da Aslanköy’de olacağı ralliyi seyirciler tek bölgeden takip edebilecek. Sprint şampiyonasına 1 katsayı üzerinden puan verecek yarış, ralli şampiyonasına ise 0.5 katsayı üzerinden puan verecek.















ROOKİE RWD’NİN ŞAMPİYONU KAYA SAYIL
ŞEHER’DE KLASİK RALLİ GECESİ
MÜTHİŞ RALLİDE, ŞAMPİYONU 1 SANİYELİK FARK BELİRLEDİ
Balıkesir bölgesinde tozu dumana katacaklar
NEU EVENT PARK’TA RALLİ AKŞAMI


GYMKHANA’DA ROOKIE HEYECANI YAŞANACAK
DRİFTTE TAKVİM GÜNCELLENDİ