Tribün Kıbrıs



Sertoğlu: Kişi kendine paravanlığı yakıştırıyorsa yapacak bir şey yoktur




Sertoğlu: Kişi kendine paravanlığı yakıştırıyorsa yapacak bir şey yoktur
499 views
15 Şubat 2022 - 8:43

 

 

Hasan Sertoğlu, “Eğer bir antrenör kendine paravanlığı yakıştırıyorsa benim yapacak bir şeyim yoktur. Yetkili Futbol Antrenörler Derneğidir.” açıklamasını yaptı

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final kura çekiminde, gündeme getirilen paravan antrenörler konusunda açıklamalarda bulundu.

Hasan Sertoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Paravan antrenörler her yerde vardır. Bu konuda benim yapacak bir şeyim yoktur. Eğer adam sezon başında gerekli kurs ve seminerlere katılıp, lisansını tazeliyorsa anlaştığı herhangi bir takımda görev alabilir.

Eğer bir antrenör kendine paravanlığı yakıştırıyorsa yapacak bir şey yoktur. Bu konuda yetkili Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneğidir.

Bu arada hem yorumculuk hem antrenörlük yapanlar da gelecek sezondan itibaren bunu yapamayacaklar. Ben yorumcu antrenörler konusunda rahatsız değilim ama bu durumdan rahatsızlık duyanlar vardır.”








SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.