Parlayan Yıldızlar Futbol Turnuvasında, Erez Işık’ın formasını giydiği Altay U12 Takımı, turnuvanın üçüncülük maçında Beşiktaş’ı mağlup ederek 3.lük kupasını kazandı
Futbolumuzun yıldız adaylarından Erez Işık, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Altay’ın forması altında turnuvada mücadele etti.
Kuşadası’nda düzenlenen Parlayan Yıldızlar Futbol Turnuvasında mücadele eden Altay U12 Takımında, Erez Işık da yer aldı.
Altay U12 Takımı forması giymek için babası Salih Işık ile birlikte İzmir’e oradan da Kuşadası’na giden Erez Işık’ın forma giydiği turnuvada Beşiktaş ve Altınordu gibi Türkiye’nin köklü kulüpleri de yer aldılar.
3 gün süren Parlayan Yıldızlar Futbol Turnuvasında Erezli Altay U12 Takımı, toplam 6 maç oynarken, Erez 2 golle takımına katkı koydu. Erezli Altay, turnuvanın 3.lük maçında Beşiktaş’ı mağlup ederek 3.lük kupasını kazandı.