Tribün Kıbrıs



Ortaokullarımız Türkiye’de, hentbolda başarı hedefleyecekler




Ortaokullarımız Türkiye’de, hentbolda başarı hedefleyecekler
273 views
07 Şubat 2024 - 8:18

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Ortaokullar arası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde erkeklerde ve kızlarda KKTC şampiyonları olan Hala Sultan İlahiyat Koleji ile Osman Necat Konuk Ortaokulu ülkemizi Türkiye yarı finallerinde temsil edecekler.

6 – 9 Şubat tarihinde Türkiye’nin 4 farklı bölgesinde düzenlenen Türkiye yarı finallerinde temsilcilerimiz müsabakalarını Sinop ilinde yapacaklar.

Erkeklerde geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olan Hala Sultan İlahiyat Koleji A Grubu İstanbul ve Karabük şampiyonlarına karşı mücadele edecek.

Hala Sultan bugün ilk maçını Beşiktaş’ın altyapısını oluşturan İstanbul temsilcisi Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu ile oynayacak.

 

 







SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.