İktisatbank BTM 1. Lig Kırmızı Grupta 6. Hafta mücadelesinde şampiyonluk hedefindeki 2 takım Mehmetçik ile lider SFC 1461 İskele Trabzsonspor karşılaştılar.
Mehmetçik Stadında oynanan ve Tufan Çerçioğlu’nun yönettiği maçı konuk SFC 1461 İskele Trabzsonspor 2 – 0 kazanarak liderliğini sürdürdü. İlk devrede bulduğu gollerle maçı 2 – 0 kazanan SFC 1461 İskele Trabzsonspor’un gollerini 7’de Ogün Köksal, 20’de ise Kenan İrfanoğlu kaydetti.
Lider SFC 1461 İskele Trabzsonspor 16 puana yükselirken üst üste ikinci mağlubiyetini alan Mehmetçik ise 10 puanda kalarak zirve yarışında geriye düştü.

















GÖÇMENKÖY 10 KİŞİYLE GERİ DÖNDÜ
MORMENEKŞE’DE SESSİZ GÜN
DOĞAN ÇOK KAÇIRDI, TEK ATTI
LİGLERİMİZDE SONUÇLAR
A2 LİGLERİNDE SONUÇLAR

YANNICK’İN BİLEĞİ KIRILDI
Güneralp: Çapraz bağ sakatlıklarını önlemek için antrenörler arka bacakları güçlendirecek özel kuvvet antrenmanları yaptırılmalı