Gönyeli, Gönyeli camiasına önemli katkılar yapmış olan Emre Hacı’nın kızı olan Nisa’ya manevi destek olma adına “Kalbimiz ve Dualarımız Seninle Nisa” yazılı pankartla sahaya çıktı
Gökhan KUZU
Gönyeli Spor Kulübü, AKSA Süper Ligde dün Yenicami ile Gönyeli Stadında oynadığı maça anlamlı bir pankartla çıktı.
Gönyeli futbolcuları geçtiğimiz hafta yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu yaralanan ve tedavisi devam eden Nisa Hacı’ya manevi destek olma adına “Kalbimiz ve Dualarımız Seninle Nisa” yazılı pankartla sahaya çıktı.
Gönyeli camiasına ve futbolumuza önemli katkılar yapmış olan İçişleri Bakanlığı müsteşarı Emre Hacı ile Nüvit Hacı’nın kızları olan Nisa, KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil’in girişimleri ile Güney Kıbrıs’taki hastaneye sevk edilmişti.
Tribün Kıbrıs olarak tedavisi Güney Kıbrıs’ta devam eden Nisa’nın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni eder, Mehmet Çıldır başkanlığındaki Gönyeli Spor Kulübü yönetimini de bu duyarlı pankarttan dolayı tebrik ederiz.
















ŞHT HÜSEYİN RUSO AKADEMİ, ULUSOY’A EMANET
GÖNYELİ, SEVİM’LE SEVİNECEK
KAYA ÇAPRAZ BAĞ AMELİYATI OLDU
KAYMAKLI’DA SALİH SAKALLI’YLA YOLLAR AYRILDI
SERTOĞLU: HAKEMLER ÇOK CİDDİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİ


YEŞİLOVA FİDELİS‘LE DEVAM DEDİ
ATATÜRK’TE SÜPER GECE