Güzelyurt Darts Birliği 2019-2020 Puanlı ve Para Ödüllü Ferdi Darts Şampiyonası sona ererken, final maçında Faik Amcaoğlu’nu mağlup eden Caner Bozbeyli şampiyon oldu
Güzelyurt Darts Birliği’nin (GDB), 2019-2020 Darts Sezonunda, Covid-19 nedeniyle 15 turnuva organize etti. GDB daha önce 20 turnuva organize ediyordu.
Güzelyurt Darts Birliği 2019-2020 Puanlı ve Para Ödüllü Ferdi Darts Şampiyonası da sona erdi. Güzelyurt Darts Birliği’nin uyguladığı sistem gereği ilk 16’ya kalanlardan 4’ünün seri başı olması ve 4 grupta tek devreli puan sistemine göre oynayıp gruplarda ilk 2 sırayı alanların çeyrek, yarı finaller, üçüncülük ve final maçlarını oynamaları ile şampiyona tamamlandı. Yarı finale kalıp da eşleşmeleri sonucunda rakiplerini mağlup eden Caner Bozbeyli ve Faik Amcaoğlu final oynarlarken, mağluplar Kurtuluş Gamla ve Tarık Kurdaş üçüncülük maçı oynadılar.
Final maçında Faik Amcaoğlu’nu mağlup eden Caner Bozbeyli, Güzelyurt Darts Birliği 2019-2020 Puanlı ve Para Ödüllü Ferdi Darts Şampiyonu oldu.

















400 SPORCU, AYDA TİLKİ ANISINA DÖVÜŞTÜ
TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI LAPTA’DA KAMPTA
NEHİR, DÜNYA’NIN EN İYİLERİYLE KARŞILAŞACAK
GİNGİ ŞAMPİYONLUKLARA ABONE
TRİBÜN KIBRIS, SABER MUTFAK SPONSORLUĞUNDA SAHADA

ÇETİNKAYA: FERİŞTAHINIZ GELSE BİZİ ARAZİDEN ÇIKARTAMAYACAK
DEĞİRMENLİK – AKINCILAR BELEDİYESİ SPORA YATIRIMA DEVAM EDİYOR