Tribün Kıbrıs




Farisoğlu Turnuvasında, Orakcıoğlu şampiyon



Farisoğlu Turnuvasında, Orakcıoğlu şampiyon
498 views
22 Şubat 2022 - 22:23

 

 

Mehmet Farisoğlu Açık Anı Darts Turnuvasında, Hüseyin Orakcıoğlu şampiyon olurken, Mustafa Behlül ikinci, Serdal Ekbiç üçüncü, Vedat Kum ise dördüncü oldu

 

İsmet KARAOSMAN

Güzelyurt Darts Birliği (GDB) tarafından organize edilen ve GDB 2021 – 2022 Ferdi Darts Şampiyonası 3. ayağı olan Mehmet Farisoğlu Açık Anı Darts Turnuvası, Binatlı Yılmaz Spor Kulübü (BYSK) lokalinde gerçekleştirildi.

Kırka yakın dartsçının katılımı ile gerçekleşen turnuvada rakiplerini yenen Hüseyin Orakcıoğlu, Mustafa Behlül, Serdal Ekbiç ve Vedat Kum yarı finallerde oynamaya hak kazandılar. Yarı finalin ilk maçında Hüseyin Orakcıoğlu Serdal Ekbiç’i 3 – 1 ile, diğer yarı finalde ise Mustafa Behlül rakibi Vedat Kum’u 3 – 0’la geçerek final oynamaya hak kazandılar. Mağluplar ise üçüncülük maçı yaptılar.

Üçüncülük maçında Serdal Ekbiç rakibi Vedat Kum’u 3 – 2 yenerek gecenin üçüncüsü oldu. Finalde ise Mustafa Behlül’ü 3 – 2 mağlup eden Hüseyin Orakcıoğlu gecenin şampiyonu oldu.

Turnuvada yan ödüllerde ise en yüksek sayı atan 180 ile Hasan Bozbeyli, en yüksek sayıdan bitiren 134 sayı ile Sedat Sedatgil, en az dartta bitiren ise 16 dart ile Mustafa Behlül oldular.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini, Emin Farisoğlu, GDB Yönetim Kurulu üyelerinden Emir Kasapoğlu, Osman Evirgen,Vedat Kum ve Servet Gezer verdiler.

 







SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.