Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği ilk etkinliği olan Limasol Sigorta Drag yarışını 5 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleştirdi. 56 aracın katıldığı yarışı 4 bin civarın seyirci takip etti.

Akıncılar Tünelinde 2 gün süren Drag yarışında 6 kategöri de yarışlar gerçekleşti. Saat 18.00 da başlayan yarışlar 00.00 ‘da bitti ve dereceye girenler ödüllerini orada teslim aldılar.
Kategöri 15 de Mehmet Karadeniz birinci,Ali İnandım ikinci , Sezer Aydağ üçüncü , Kategöri 14 de Hüseyin Kanioğlu birinci , Bekir Bozkurt ikinci , Ali Ulaş üçüncü , Kategöri 13 de Haydar Cebe birinci , Ahmet Gülderen ikinci , Ümit Say üçüncü , Kategöri 12 de Cengiz Şerifoğlu birinci , Ahmet Orhan ikinci , Akay Akbil üçüncü,Kategöri 11 de Doğa Koyuncu birinci , Emre Erosal ikinci , Kemal Topçuoğlu üçüncü ve Kategöri 10 da start alan ve günün en hızlı derecesi olan 10.123 lük derece yapan Deniz Denner oldular.
















HASKASAP VE DUANE MCKEEVER DEVLER ARENASINDA BÜYÜK FİNALDE YAN VERECEKLER
DRİFTTE 3. RANDEVU
BÜYÜK RALLİDE 20 EKİP START ALACAK
KARTİNGDE SEZON TAMAMLANDI
CARLOT BEZDIKIAN TEAM’DE HEDEF BİRİNCİLİK OLACAK


KARTİNGDE FİNAL GECESİ
KLASİKLER EVENT PARK’TA PİSTE ÇIKACAKLAR