Larnaka Gençler Birliği yüzücüleri Deniz Dağdelen ve Demir Dağdelen 8 yarışta kulaç atarlarken, toplam 7 madalya kazanarak takımlarını sıralamada beşinci yaptılar
Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu tarafından (7-12 YAŞ) Bireysel Yüzme Şampiyonası Atatürk Kapalı Havuzunda gerçekleştirildi.
9 kulübün katıldığı 7 – 12 Bireysel Yüzme Şampiyonasında birinciliği Bluefin Yüzme Kulübü elde etti. Bluefin Yüzme Kulübü 62 madalya ile rakiplerine fark atarken, ikinciliği 27 madalya ile Fast Frogs Spor Kulübü, üçüncülüğü ise 20 madalya Yakın Doğu Üniversitesi Yüzme Kulübü elde etmişti.
Yüzmenin yeni kulübü Larnaka Gençler Birliği’nin yüzücüleri Deniz Dağdelen ve Demir Dağdelen 8 yarışta kulaç atarlarken, toplam 7 madalya kazandılar.
Larnaka Gençler Birliği yüzücüleri Deniz ve Demir, 5 birincilik elde ederlerken, 1 ikincilik ve 1 üçüncülüğün yanı sıra iki sporcu ile takım sıralamasında beşinci gelmeyi başardılar.

















BİR TARİHİ BAŞARI DA TÜLAY’DAN
GENÇ KIZ CİMNASTİK TAKIMIMIZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
LEFKOŞA CİMNASTİK KULÜBÜ’NDEN, MİLLİ TAKIM GURURU
GİRNE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ ZAFERİNİ KUTLADI
GİRNE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ ZAFERİNİ KUTLADI 


HASKASAP KAUÇUKLARI, FİNLANDİYA’DA YAKACAK
LTB, Lefkoşa’daki voleybol tesislerini iyileştirme adına üzerine düşeni yapacak