Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa yarın akşam sahibini bulacak.
China Bazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi’nin karşılaşacağı karşılaşma saat 18.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda başlayacak. Geçtiğimiz sezonu üç kupa ile tamamlayan China Bazaar Gençlik Gücünde hedef sezona da kupayla başlamak olacak.
China Bazaar Gençlik Gücü Kadın Futbol Takımı antrenörü Mine Dayı, Süper Kupayla ilgili açıklama yaptı. Mine Dayı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Süper Kupayı kazanmak istiyoruz. Süper Kupayı kazanarak yeni sezona kupayla iyi bir başlangıç yapma hedefindeyiz.
Çalışmalarımız gayet iyi geçti. Hazırlık döneminin başından itibaren çalışmalarımız gayet iyi geçti. Mağusa Spor Akademisi karşısında kazanmak istiyoruz. Kupa finalinde güzel ve seyir zevki yüksek bir oyun olmasını dilerim. Dostluk ve centilmenlik kazansın.”















AKDOĞAN, ATLETİK PERFORMANS ANTRENÖRÜ TUĞBA AYDIN
AKDOĞAN, GAZİANTEPLİ SAMUEL’İ DENİYOR
DEĞİRMENLİK’İN GENÇLERİ VADİLİ’DE
GG GENÇLERİ KAMPTA
MTG, ALSANCAK’TA COŞTU


DOĞAN FARKLI KAZANDI
LAPTA’DAN BEŞİ BİR YERDE