Tribün Kıbrıs



Civisil kalesini Zeki’yle güçlendirdi



Civisil kalesini Zeki’yle güçlendirdi
965 views
22 Haziran 2022 - 9:52

 

 

İktisatbankası BTM İkinci Ligde ara transfer dönemi sürerken İktisatbankası BTM Birinci Lig şampiyonu Yeni Erenköy’ün futbolcuları yine transferin gözdeleri oldular.

Son gününe girilen transferde hareketli saatler yaşanırken, özellikle ligde iddiası olan takımlar takviyeler yaparak kadrolarını güçlendiriyorlar. 6. Grupta ilk devrede beklediği yerde olmayan Autorite Civisil de Yeni Erenköy’den takviye yaptı.

Yeni Erenköy’ün başarılı kalecisi Zeki Altıoğlu, Autorite Civisil’e, kiralandı. Yeni Erenköy ile şampiyon olarak takımın ilk Birinci Lig’e yükselmesine katkı koyan Zeki, Civisil’de de şampiyonluk yaşamayı hedefleyecek.

 






SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.