Tribün Kıbrıs



Cimnastikçiler, “çorapları geyip gittiler”



Cimnastikçiler, “çorapları geyip gittiler”
258 views
30 Mart 2022 - 13:45

 

 

Cimnastik Federasyonu, “Çorabını Gey da Gel” yürüyüş ve etkinliğine destek verirken, Algım Özel Eğitim cimnastikçilerinin, Hasan Çolak’ın eğitmenliğindeki cimnastik gösterisi büyük beğeni topladı

 

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin, LTB Gençlik Meclisi organizasyonuyla ve Engellemeyen Lefkoşa Birimi işbirliğiyle düzenlediği “Çorabını Gey da Gel” yürüyüş ve etkinliğine, KKTC Cimnastik Federasyonu da katılarak destek verdi.

Bir kromozom farkının ayırt edici bir özellik değil, bizleri renklendiren ve güzelleştiren özellik olduğunun vurgulandığı yürüyüş Dereboyu trafik ışıklarında başlayarak eski Pronto çemberinde tamamlandı.

“+1 Farkla Lefkoşa Farkında” yürüyüşüne yoğun katılım oldu. Yürüyüşte rengarenk çoraplar, balonlar ve şemsiyelerin yanı sıra, orkestra ve LTB Gezi Treni Lefkoşa’nın en işlek caddesini coşku, mutluluk ve gülen yüzlerle dolu bir karnaval havasına dönüştürdü.

Etkinlikte birbirinden güzel performanslar alkış aldı. KKTC Cimnastik Federasyonu ve Algım Özel Eğitim iş birliğinde, Hasan Çolak’ın eğitmenliğinde dans ve cimnastik gösterisi ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

 









SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.