Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu grup çalışmalarını durdurma kararı alırken, teke tek antrenmanları kulüplerin insiyatifine bıraktı
KKTC Cimnastik Federasyonu başkan ve yönetim kurulu grup çalışmalarını durdurma kararı alırken, teke tek antrenmanları kulüplerin insiyatifine bıraktı.
KKTC Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklama şöyle:
“Cimnastik Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak son günlerde gerek dünyada gerekse ülkemizde yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle değerlendirme toplantısı yaptı.
Ülkemizdeki Covid 19 virüsü hakkında çok büyük bir bilgi kirliliği bulunmaktadır. Alınan peş peşe farklı kararlar gündeme damgasını vurmuş durumdadır. Bunun yanında ülkemizde son bir hafta içerisinde hızla yayılan bir Covid 19 virüsü ile karşı karşıyayız.
Bu nedenler çerçevesinde tüm grup çalışmalarımızı durdurma kararı almış bulunmaktayız. Ancak bireysel, teke tek antrenmanları kulüplerimizin insiyatifine bırakma kararı aldık.”
















BADMİNTONCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ANA TABLODA
KORTLARDA HÜLYA AVŞAR HEYECANI YAŞANACAK
İSKELE TRİATLONUNA KAYITLAR BAŞLADI
CAHİT BOZATLI ANISINA KIRACAKLAR
BAŞKENT TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON TONY STONE


TENİSTE 180.000 TL ÖDÜLLÜ TURNUVA TAMAMLANDI
ALAYKÖYLÜ ATICILAR, BARIŞ KUPASI’NDA HEDEFE ATTILAR