Tribün Kıbrıs


Çetinkaya’da parladı, Yehuda’ya transfer oldu


Çetinkaya’da parladı, Yehuda’ya transfer oldu
210 views
29 Ağustos 2025 - 8:59

 

 

Çetinkaya ile yeni sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen, sürpriz bir kararla ülkeden ayrılan 26 yaşındaki Gineli futbolcu Corso Moussa Traore, İsrail 2. Lig takımlarından Bnei Yehuda takımına transfer oldu.

Bnei Yehuda ile 1 yıl + 1 yıllık opsiyonla anlaşan Corso Moussa Traore’nin transferi, İsrail İkinci Ligi ekibi Bnei Yehuda tarafından resmi olarak duyuruldu.

Gine U-23 Milli Takımı’nda da oynamış olan Corso Moussa Traore, Bnei Yehuda’da 7 numaralı formayı giyecek.

Corso Moussa Traore’nin menejeri Corso Moussa Traore’nin menejeri Sounvi Adannon futbolcu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Orta sahada çok yönlü ama gerçek bir gol duygusu olan Traoré, Benin’de Bani Gansé FC ve Coton FC, ardından Kuzey Kıbrıs’ta Çetinkaya ile parladı.

İsrail’e yaratıcılığını, oyun hacmini getirmek ve tarihi bir kulüpte hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacak.” İfadelerini kullandı.






SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.