KKTC Cimnastik Federasyonu’nun Yetenek Avcısı Projesi kapsamında okul öncesi eğitim merkezleri ile kulüplerin yıl boyunca sürdürdüğü çalışmaların meyveleri yılsonu gösterilerinde gururla izleniyor.
Yetenek Avcısı Projesi kapsamında Lefkoşa Cimnastik Kulübü ve Atak KIDS Okul Öncesi
Eğitim Merkezi iş birliğinde hazırlanan gösteride çocuklar sergiledikleri performanslarla büyük beğeni topladı.
Gösteriyi bizzat takip eden KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, gösteriyle ilgili yaptığı açıklamada “Disiplinli çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını sahnede en güzel şekilde ortaya koyan miniklerimiz hepimize unutulmaz anlar yaşattı.
Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta çocuklarımızı, antrenörlerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi gönülden tebrik ediyor; başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.
Çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi için çalışmaya, yeni yetenekler keşfetmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


















KUDRET VARANOĞULLARI ANISINA ATACAKLAR
ESRA İLE ALİ’NİN MUTLU GÜNÜ
MOK: İzolasyonların etkileri, Türkiye ile güçlü işbirliğiyle azaltılır
Triatlon rüzgarı Yedidalga’dan esecek
NACİ TALAT TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON GÖNYELİ


Sapsızoğlu: Çalışmaya, Sporumuzu Daha Büyük Başarılara Taşımaya Devam Edeceğiz
KÜÇÜCÜK BİR SALONDAN, TÜRKİYE’DE KOCAMAN BİR BAŞARIYA