Tribün Kıbrıs




Antrenörler Derneği Kupası, Süleyman Göktaş adıyla oynanacak



Antrenörler Derneği Kupası, Süleyman Göktaş adıyla oynanacak
281 views
01 Eylül 2025 - 17:35

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde (KKTFAD) Hasan Topaloğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun almış olduğu kararla 2023 yılında ilk kez oynatılmaya başlanılan Antrenörler Derneği Kupası bu yıl üçüncü kez oynatılacak.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği tarafından ilk kez 2023 – 2024 sezonunda gerçekleştirilen Antrenörler Derneği Kupası’nın ikincisi, geçtiğimiz yıl (2024) hayatını kaybeden Antrenörler Derneğinin en uzun süreli başkanlık yapan (24 yıl) derneğin Onursal başkanı Süleyman Göktaş adı verilerek oynatılmıştı.

İlk kez 2023 – 2024 sezonunda Değirmenlik ile Çanakkale arasında oynatılan Antrenöreler Derneği Kupası, 2024 – 2025 sezonunda ikinci kez oynatılırken, kupada Türk Ocağı ile Küçük Kaymaklı karşılaşmıştı.

Süleyman Göktaş’ın adının verilerek oynatılacağı Süleyman Göktaş Antrenörler Derneği Kupası’nın 3.sü ise Baf Ülkü Yurdu ile Aslanköy arasında oynanacak.

İlk 2 Süleyman Göktaş Antrenörler Derneği Kupası’nda sonuçlar şöyleydi:

2023 – 2024 sezonu, Değirmenlik – Çanakkale, 4 – 0

2024 – 2025 sezonu, Türk Ocağı – Küçük Kaymaklı, 1 – 1 normal süre (5 – 4 penaltılar)

 

 






SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.