Tribün Kıbrıs


SERTAN’IN HASRETİ BİTTİ


SERTAN’IN HASRETİ BİTTİ
58 views
26 Eylül 2026 - 10:23

 Değirmenlik, Süper Lig’de bay geçtiği haftada, haftayı bay geçen Birinci Lig ekiplerinden Karaoğlanoğlu ile hazırlık maçı oynadı.

Sadık Cemil Stadı’nda oynanan Değirmenlik – Karaoğlanoğlu maçını Değirmenlik 3 – 1 kazanırken, Sertan Kurukafa da Değirmenlik’te uzun süre sonra forma giydi.

Geçtiğimiz sezonun ilk bölümünde China Bazaar Gençlik Gücü ile Dumlupınar arasında oynanan maçta çapraz bağları kopan golcü oyuncu Sertan Kurukafa, ameliyat sonrasında geçen 10 aylık rehabilite sürecini tamamladı.

Maç oynayacak duruma gelen Sertan Kurukafa, Değirmenlik – Karaoğlanoğlu maçının 2. yarısında oyuna girerek 10 ay sonra bir maçta forma giydi. Kendisini hazır hisseden Sertan Kurukafa, maçlarda forma giyecek duruma geldi.

 

 






GÜNLÜK HABER AKIŞI
SERTAN’IN HASRETİ BİTTİ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ÇUKUR’A BÜYÜK YATIRIM
GÜNLÜK HABER AKIŞI
KENAN ANTRENMANLARA BAŞLADI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ERCAN’DA KORKULAN OLMADI
GÜNLÜK HABER AKIŞI
SÜPER LİG’DE ZORLU GÜN
GÜNLÜK HABER AKIŞI
BİRİNCİ LİGDE MAÇ GÜNÜ
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ELİT LİG’DE HEYECANLI GÜN
SON DAKİKA HABERLERİ
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.